ΠΡΟΪΟΝΤΑ - Niktop Health Products Ltd - Hansal - Swiss Energy
parallax background
 

SWISS ENERGY


Τα προϊόντα της Swiss Energy κατασκευάζονται στους καλύτερους παραγωγούς στην Ελβετία. Αυτοί είναι γνωστοί ελβετοί κατασκευαστές όπως η Alpex Pharma SA, η Alpinamed AG, η Domaco Dr.med. Aufdermaur AG, Gelpell AG, Zile Bonbons AG, Nahrin AG, Jüstrich Cosmetics AG, Innutrigel AG, Frey AG. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκονται στις πιο οικολογικά καθαρές περιοχές της Ελβετίας, γεγονός που εγγυάται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και καθαρότητας των προϊόντων.

Ορισμένοι κατασκευαστές έχουν δημιουργηθεί πριν από περισσότερο από 100 χρόνια. Χάρη σε αυτό, συνδυάζουμε με επιτυχία τις τελευταίες επιστημονικές εφευρέσεις και τις δοκιμασμένες σε βάθος χρόνου συνταγές μας για να δημιουργήσουμε τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα Swiss Energy.

Για πολλά χρόνια, τα καλύτερα συστατικά και οι συνταγές έχουν επιλεγεί προσεκτικά. Τα κρατάμε προσεκτικά για γενιές και τα βελτιώνουμε συνεχώς. Τα πολυάριθμα πιστοποιητικά που λαμβάνονται από τα προϊόντα της Swiss Energy είναι η απόδειξη της υψηλότερης ποιότητας, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Τα πιστοποιητικά Swiss Medic, Bio Suisse, Organic / Bio, GMP, HACCP, ISO 22000 εγγυώνται ότι η διαδικασία παρασκευής μας πληροί όλα τα απαιτούμενα διεθνή πρότυπα.


  • Ποιότητα
  • Επιστήμη
  • Κατασκευή
  • Αποδοτικότητα

HANSAL


Με το εμπορικό σήμα hansal, σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας για όλη την οικογένεια. Η Hansal προμηθεύει εσάς και την οικογένειά σας με όλες τις σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία επιλέγονται και προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας σε κάθε στάδιο της ζωής.

Η ικανοποίηση και η εμπιστοσύνη σας στην μάρκα Hansal είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Για να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στα ασυμβίβαστα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, βασίζουμε τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας με διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, καθώς και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες και παραγωγή στη Γερμανία.

Για να διασφαλιστεί η παραγωγή καθαρών, ασφαλών και νόμιμων προϊόντων, η εταιρεία μας έχει εφαρμόσει διαδικασίες και διαδικασίες διαχείρισης ποιότητας, όπως μια ολοκληρωμένη ανάλυση Ανάλυση Κινδύνου και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) και παρακολούθηση της πλήρους διαδικασίας παραγωγής.


  • Διεθνές πρότυπο τροφίμων IFS (Higher Level)
  • Καλή πρακτική παρασκευής GMP (IPEC-PQG)